apsuva
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


RADYOAPSUVA
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Bıldırcın Kebap

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
saşa
admin
admin
saşa


Mesaj Sayısı : 53
Nerden : apsuvaradan
Kayıt tarihi : 27/02/09

Bıldırcın Kebap Empty
MesajKonu: Bıldırcın Kebap   Bıldırcın Kebap Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 2:14 am

MALZEMELER
1 Adet Bıldırcın
1 Adet Bostan Patlıcan
30 gr Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Krema
2 Yemek Kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber


HAZIRLANIŞI
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://radyoapsuva.tr.gg
 
Bıldırcın Kebap
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bomonti Kebap

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
apsuva ::  RADYO APSUVA :: mutfak dünyası-
Buraya geçin: