apsuva
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


RADYOAPSUVA
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Çağ Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
saşa
admin
admin
saşa


Mesaj Sayısı : 53
Nerden : apsuvaradan
Kayıt tarihi : 27/02/09

Çağ Kebabı Empty
MesajKonu: Çağ Kebabı   Çağ Kebabı Icon_minitimePerş. Şub. 11, 2010 2:07 am

MALZEMELER
1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz)
1 adet soğan
100 gr yoğurt
yeterli miktarda lavaş ekmeği
4 adet domates
6-7 adet yeşilbiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI
Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış soğanı karıştırın ve etleri hazırlamış olduğunuz bu terbiyede 24 saat bekletin. Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar keserek, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takarak, yanında yine ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://radyoapsuva.tr.gg
 
Çağ Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bahçıvan Kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
apsuva ::  RADYO APSUVA :: mutfak dünyası-
Buraya geçin: